RABBIT DELUXE

RABBIT DELUXE

DE ACCOMMODATIES OP HET RABBIT RESORT DELUXE WORDEN ALLEEN VERKOCHT ALS PACKAGE, INCLUSIEF HET BIJBEHOREND AANTAL FESTIVALTICKETS ÉN EEN PARKEERTICKET VOOR DE RABBIT RESORT DELUXE PARKING. ACCOMMODATIES OP THE BIG EASY EN GROEPSACCOMMODATIES ZIJN NOG WEL LOS TE BESTELLEN.


Dit luxueuze 5-sterrenresort is de crème de la kampeercrème. Hier heb je de keuze uit diverse soorten hoogwaardige accommodaties met uitstekende bedden met beddengoed, stroom, stoelen, tafels, nachtkastjes, opbergruimte, you name it. Uiteraard profiteer je in dit wellnesswalhalla van een eigen luxe badhuis met spiegels, föhns, make-upruimte en veel toiletten (bij de prijs inbegrepen). Tussen de festivalshows door kun je bovendien in stijl relaxen in de Rabbit Deluxe Lounge, waar een chill-out, luxe bar, breakfastclub, vuurplaats, sauna/mini-spa, wifi en handdoekenservice je vip-beleving compleet maken. Nog vragen? Op Rabbit Deluxe heb je rond de klok een host tot je beschikking.


Je reserveert deze accommodaties als package, inclusief het bijbehorend aantal festivaltickets én een parkeerticket voor de Rabbit Resort Deluxe parking. Zo ben je in één keer klaar voor een fijn en relaxed verblijf op Down The Rabbit Hole.Faciliteiten

icn_eat
Bar, koffie & catering
icn_host
24/7 host
icn_shower_lux
Gratis luxe douches & toiletten
icn_blower
Spiegel, föhn, make-up ruimte
icn_towal
Handdoekenservice
icn_campfire
Kampvuur
icn_lounge
Lounge