Groepscamping-plek

Groepscamping-plek (Uitverkocht)

Als je gegarandeerd met al je vrienden bij elkaar op de camping wil staan, kun je een Groepscampingplek aanschaffen. Hiervoor ontvang je een gereserveerde plek van 100 vierkante meter met 2 picknicktafels onder een partytent van 4,5 x 3m. Neem wel je eigen tenten mee. Op een Groepscampingplek kun je met zoveel mensen verblijven als je wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. In passen er zo'n 8 tweepersoonstentjes op een Groepscampingplek.


* Prijs exclusief €10,- servicekosten per groepscampingplek | Let op: festivaltickets niet inbegrepen, deze dien je los aan te schaffen.

Bij deze Groepscampingplek is het mogelijk een Rabbit Resort Parkeerticket bij te kopen. Met dit parkeerticket krijg je gegarandeerd een parkeerplek dichtbij je accommodatie en maak je gebruik van een andere aanrijroute. Voeg het ticket direct toe bij het afrekenen van je accommodatie; het is niet mogelijk om deze hierna nog los te kopen. Het parkeerticket kost €39,50.

Let op: als je met je vriendengroep van 8 of meer personen met een luxe touringcar van The Rabbit Express naar DTRH reist, krijg je 40% korting op een Groepscampingplek. Bestel eerst je bustickets en vervolgens ontvang je een mail waarmee je gebruik kunt maken van deze aanbieding. Meer info over The Rabbit Express en deze actie lees je hier.


Uitverkocht

Groepscamping-plek (Uitverkocht)

Totaal prijs:

€ 679,00

Oppervlakte:

100.0 m2


Faciliteiten GROEPS CAMPING

icn_shower_basic
Douches & toiletten
DTRH19_20190704_1959_Sfeer_BartHeemskerk-152.jpg